huhtikuuta 12, 2012

6 päivää takana, 15 edessä.

Mielenkiintoista, tämä VLCD tuntuu toimivan. Olo on parantunut ja painokin pudonnut. En vielä osaa keskimääräistä päivävauhtia kertoa, mutta puntari näyttää nyt muutakin kuin viivaa, joka on oikein hyvä asia. Ja paino on tippunut ainakin 5kg (kuudessa päivässä, toki tästä osa on nestettä), mutta tuntemuksiin:

Olen yllättynyt että startti oli suhteellisen helppo, eikä nälkää esiintynyt. Pieni pääkipu kummitteli tosin alusta kokoajan takaraivossa (vaikka join vettä paljon), mutta muuten ei oikeastaan ollut mitään. Energiatasot olivat odotetusti matalat, mutta ovat alkaneet pikkuhiljaa korjaantua. Nälkää ei ole edelleenkään, ainoa miinus toki on että pitää syödä 3h välein, mutta ehkä tämä opettaa myös tulevaisuudessakin syömään vähän, mutta kokoajan?, mene ja tiedä.

On oikeastaan uskomattoman helppoa että "ruoka" on aina valmiina tarjoiltavaksi ja sen voi nopeasti nauttia. Olo on niinkuin armeijassa. :)

Kohta ensimmäinen viikko takana ja kaksi edessä, saapa nähdä kuinka lounaiden sun herkkujen houkutus kasvaa ajan kuluessa. Tähän mennessä ei ole edes mieli yhtään mitään. Katsotaan mihin tuloksiin tässä päästään. Alku ainakin vaikuttaa hyvältä.

Ei kommentteja: