huhtikuuta 07, 2012

Jaha, hetki vierähti..

Jokunen vuosi aiemmasta kirjoituksesta ja paino on pikkuhiljaa vaan hiipinyt ylöspäin. kahden sadan rajapyykki ohitettiin tuossa noin vuosi sitten, sinänsä pelottavaa siihen nähden että ihminen noudattaa kunnollista ruokavaliota jne ( ~1600kcal päivä ) ja silti ei mitään tapahdu, kaikki mitä syö, menee varastoon, aineenvaihdunta on käytännössä olematonta.

Ravintoterapeutti seurasi ruokavaliotani kuukauden ja ei osannut sanoa oikeastaan yhtään mitään (ja tälläkään ajalla ei paino laskenut, se vaan pysyy samana/heiluu muutaman kilon sisällä), kävin taannoin verikokeissa tyypin-b diabeteksen takia josta tuli puhtaat paperit. Ei tässä enää oikeasti ole jäljellä kuin tuo aina kummitellut kilpirauhasen vajaatoiminta.

Muita muutoksia joita olen huomannut: Polvi alkaa selkeesti pettää näin kolmenkympin huonommalla puolella, johtuen varmasti painosta, liikkuminen ei sinänsä ole mitenkään näin isoksi, toki se on vaivalloista, mutta penkeistä ylösnousut/kävelyt sun muut jumpat tuottaa hieman kipua polveen. Noh, nyt kävi näin..

Eli vuosi 2012, ja viimeinen ase otetaan käyttöön ennen oikeasti lääkäriin menoa, jos tämä ei auta niin sen jälkeen selvitetään kyllä oikeasti mistä tämä johtuu, tämä jälkeen kukaan voi kiistää sen jälkeen että kyseessä on "väärä ruokavalio", "väärät elämäntavat" jne. terveys-bullshitti jota toitotetaan joka tuutista. Eli koodinimi VLCD. (Very-Low-Calorie-Diet), tällä päiväkulutus jää sinne ~700kcal tienoille ja silti saa kaikki tarvittavat vitamiinit jne. Tällä pitäisi mennä 3 viikkoa, katsotaanpa miten käy.

Kaveri hieman peloitteli että ensimmäiset päivät matkalla ketoosiin(? taitaa olla oikea termi) on julmia, se jälkeen energiatasot palaa ja elimistö käyttää rasvaa ravintonaan, jännä nähdä.. Raportoin todennäköisesti tuntemuksiani nyt hieman useammin kuin monen vuoden välein, koska tämä toimii samalla päiväkirjana itselleni.

Eli siis ensimmäinen päivä, wish me luck.

Ei kommentteja: